Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao na filmu

Ukrao automobil pa se njime zabio u policijski!

policija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.02.2014.
u 19:41

Incident se dogodio u nedjelju nakon ponoći u Taborištu kraj Petrinje

Muškarac (41) s područja Petrinje uhićen je i kazneno prijavljen zbog krađe automobila i mopeda.

On je, javlja sisačko-moslavačka policija, u nedjelju poslije ponoći ispred ugostiteljskog objekta u Taborištu ušao u nezaključani osobni automobil u kojem je vlasnik ostavio ključ u kontakt-bravi te se njime odvezao. Nakon nekog vremena policijski službenici uočili su vozilo, a kada su pokušali zaustaviti vozača, on je zbog neprilagođene brzine vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u policijski automobil. Potom je sletio s kolnika i udario u betonski temelj dvorišne zgrade.

Vozač je uhićen te predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 16. siječnja, iz hodnika stambene zgrade u Ulici Dražena Petrovića u Petrinji ukrao zaključani moped koji je prodao 25-godišnjaku za 300 kuna. Moped je policija oduzela i vratila vlasniku, a protiv 41-godišnjaka je Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava zbog krađe.

>>Uhvaćen 19-godišnjak koji je krao i razbijao u Otoku
 

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:31 06.02.2014.

Hm, poduzetan neki lik. Ima ideje ko Grunf iz Alan Forda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije