Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Ukrali bocu 'žestice' iz Konzuma i počinili razbojništvo u ljekarni

policija
ilustracija
15.12.2014.
u 13:02

Krenulo je s bocom 'žestice' vrijedne 500 kuna, koju su Petar H. (25), Branimir R. (18) i njihov 16-godišnji 'partner u zločinu' još u listopadu ukrali iz Konzuma u zagrebačkoj Trešnjevci

Krenulo je s bocom 'žestice' vrijedne 500 kuna, koju su Petar H. (25), Branimir R. (18) i njihov 16-godišnji 'partner u zločinu' još u listopadu ukrali iz Konzuma u zagrebačkoj Trešnjevci.

Unatoč tome što ih je zaštitar na vrijeme primijetio i pokušao zaustaviti u krađi, njih trojica su ga savladala i pobjegla u nepoznato. Gotovo dva mjeseca kasnije odlučili su se na novi pohod. Ovoga puta oboružali su se noževima i palicama, te dvadesetak minuta prije zatvaranja tako naoružani ušli u ljekarnu u Rudeškoj ulici u kojoj su se u tom trenutku nalazile samo dvije zaposlenice. Bez puno razgovora predale su im novac, nešto manje od 3.000 kuna, nakon čega su sve troje pobjegli u nepoznato.

Ipak, policija ih je pronašla desetak dana nakon tog razbojništva, te protiv njih podigle kaznene prijave.

>> Ljekarne orobljene čak 11 puta u pola mjeseca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije