Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Ukrali 61 pilića, otkinuli im glave i pobjegli na biciklima

'unutrasnja...zagreb...10.10.2005. ivanicko graberje kraj ivanic grada, farma nesilica lukac, kokosi, najveci proizvodjac jaja u zagrebackoj zupaniji foto: goran stanzl'
Goran Stanzl/PIXSELL
18.07.2011.
u 10:47

U polju u blizini romskog naselja Držimurca u noći s nedjelje na ponedjeljak policajci su uočili četiri osobe na biciklima koje su se dale u bijeg, ostavivši bicikle uz poljski put

ČAKOVEC - U vrećama koje su na biciklima prevozile četiri osobe službenici Policijske uprave međimurske pronašli su 61 obezglavljenog pilića! U polju u blizini romskog naselja kod Držimurca u noći s nedjelje na ponedjeljak policajci su uočili četiri osobe na biciklima koje su se dale u bijeg, ostavivši vozila uz poljski put. Na nosačima za teret pronašli su plastične vreće s 61 pilićem težine oko dva kilograma, koji su usmrćeni otkidanjem glava. Počinitelji još nisu pronađeni.

Perad se krala i u selu Merhatovcu u noći sa 15. na 16. srpnja. Lopov je slomio lokot na vratima kokošinjca i pobjegao sa 12 kokoši. Prošlog vikenda zabilježena je i krađa u sportskom parku Mladost u Prelogu, gdje su policajci zatekli dvojicu maloljetnika kako nose zvučnik koji su ukrali s pozornice na kojoj je koncert održala Crvena jabuka.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
11:45 18.07.2011.

u 11:27h luena 1 je napisao/la: Ne smjem ni pomisliti sto bi takvima napravila... To nisu ljudska bica... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bas tak... slazem se nekima treba pendrek... tri puta dnevno!

SN
snoopy001
12:24 18.07.2011.

samo jedna zanimljivost: romsko naselje Piškorovec u blizini sela Držimurec je na prošlim parlamentarnim izborima glasalo ovako: od 151 izašlog glasača, 149 ih je glasalo za HDZ, a 2 su bila nevažeća, bio sam u izbornom povjerenstvu! pa evo vam Rvati, uživajte i u jednima i drugima...

OB
-obrisani-
11:27 18.07.2011.

Ne smjem ni pomisliti sto bi takvima napravila... To nisu ljudska bica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije