Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat dobavljača oružja za Ukrajinu

Ukrajinski trgovac oružjem Horošajev: I mostovac Grmoja upleo se u rusku mrežu

04.03.2024.
u 06:30

Propada li posao nabave 100 tisuća granata za Ukrajinu, u koji su umiješane i hrvatske tvrtke, zbog nesposobnosti, pronevjere ili sabotaže?

Komentara 92

DU
Deleted user
06:50 04.03.2024.

Grmoji je "desničarenje" samo smokvin list za njegovo pravo lice. Između redaka podrška Milanoviću. Kao tobožnja konfrontacija s ljevicom a u stvari žal što ga ne zovu na svoju stranu. Hladan ( nemilosrdan) odnos spram Ukrajine i patnji ukrajinskog narodaa pokazuju da i je stvarno ruski igrač (ako ne i financiran i podržavan kao i Milanče) U ostalom kako nosi kožnjake (kao uzor) neodoljivo podsjeća na KGB ili Beriju čuvenog staljinovog sivu eminenciju i podvodadžiju.

RE
Reboot
06:58 04.03.2024.

Ja govorim vec godinama da su Grmoja i Petrov ruski agenti sa Milanovicem eto vam sada Grmoja i Petro su lazivci i to ogromni odavno oni mute i lazu narodu napokon su ih otkrili

VI
Vik
06:52 04.03.2024.

Grmoja Petrov su ruski spijuni to se zna odavno a milanovic je na celu Petrov je kucu isplatila rusija preko agenta u ukrajini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije