Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'čišćenje'
Povratak na članak

Ukrajinske vlasti podupiru rušenja spomenika iz komunizma

Potpredsjednik Vlade Ukrajine i ministar kulture Vjačeslav Kirilenko objasnio je kako mnogi od tih spomenika "nisu objekti kulturnog nasljeđa od nacionalnog ili lokalnog značaja"

Komentari 11

Avatar MiIion
MiIion
10:48 13.01.2015.

Komunizam im je napravio granice najvece Ukraine koja je postojala i koja ce ikad postojati. Mogli bi bar to postivati. Inace, hebes komunizam.

VL
KO
kojesta
11:35 13.01.2015.

ukrajinski nacisti upravo uz pomoc zapada pripremaju novu invaziju i fema logore za ist. ukrajince, zele konacno cisti teren na kojem ce odredjene zap. kompanije eksploatirati podzemlje. sa svih strana - dakle iz usa-e, nato-a i eu-e (od merkelice odobreno upravo 1,8 mrd.€), dobivaju sva moguca financijska sredstva i tesko vojno oruzje. da cak i jedan israel ima prijateljski odnos prema naci rezimu. dok u jednoj napr. njemackoj, cim kritiziras vladinu politiku, odmah si naci i lupaju po tebi, tamo malo dalje je sve o.k. evropa je svejedno jos uvijek ugrozena i na pragu rata, dok se poprek svadjaju lijevi i desni. vrag uzeo salu.

VL
RA
Rangostar
09:44 13.01.2015.

Još da mogu izbrisat malo iz Ukrainske povjesti bio bi pun pogodak.

VL
Avatar d-ano
d-ano
10:33 13.01.2015.

Pa slicni smo im ii recimo sad da nismo pokupili gentski nesto i od njih,,,,

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:17 13.01.2015.

Trebali bi slijediti nas primjer i unistiti sve iz mrskog komunizma pogotovo tvornice i industriju, koje su totalno bezvrijedne, zbog cega bi ih trebalo kao i u nas zamjeniti (s obzirom da nista ne vrijede) za Mercedese, Audije i BMW-e (Cudi me da ih Njemci mjenjaju za njihove jako vrijedne aute s obzirom da kao sto svi znamo nista ne vrijede. Ocigledno Njemci mogu "bezvrijedne" komunisticke tvrtke pretvoriti nekom magijom u vrijednost)

VL
Avatar MiIion
MiIion
13:30 13.01.2015.

Ukraina je prezivjela staljinov gladomor. Dali ce prezivjeti Porosenko - Weizman judomor?

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
09:46 14.01.2015.

Srbijanska epska bojna uvjek aktivna na člancima o Ukrajini i malom putinu Naravno šire laži, a to im je u krvi jer istina je pojam koji ne postoji u njihovim glavama, samo epski epovi o nebeskom narodu! :)

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:58 13.01.2015.

U komunizmu su tesko osteceni tako sto su im poklonjeni djelovi Poljske te Ruski Krim. Treba se rijesiti tog groznog nasljedja sada kada se Ukrajina polako raspada. Mogli bi ljudi poceti razmisljati sto nije dozvoljeno.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
09:42 14.01.2015.

Bravo Ukrajino!!! Riješite se okova komunizma i ruske čizme ako želite biti dio civiliziranog svijeta. Tako treba i kod nas, komunizam nas je unazadio kao ništa do sad, a s tim mentalitetom se i dan danas borimo. Kad se riješimo komunističkog nasljeđa konačno ćemo bit dio Europe, za sad se koprcamo s štakorima iz "regiona" koji nikad neće bit dio Europe i njih trebamo zaboravit.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
09:46 14.01.2015.

Srbijanska epska bojna uvjek aktivna na člancima o Ukrajini i malom putinu Naravno šire laži, a to im je u krvi jer istina je pojam koji ne postoji u njihovim glavama, samo epski epovi o nebeskom narodu! :)

VL
DU
Deleted user
14:03 13.01.2015.

ja podržavam rušenje istih i u Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.