Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"PRAZNIMO PA PUNIMO"

Ukrajinska političarka: "U životu nisam taknula pušku, a sada je punim zatvorenih očiju"

Foto: KiraRudik/ Screenshot Instagram
18.03.2022.
u 11:51

"Smrdi na ulje i metal i teška je. Kada znaš pucati iz jedne, znaš iz svih" kaže Rudik koja smatra da je njena dužnost pomoći braniti Ukrajinu obzirom da je izabrana kao članica parlamenta u Ukrajini.

Ukrajinska političarka Kira Rudik u životu nije taknula pušku, do sada. Na svom Instagram profilu pokazala je kako drži AK pušku te kako izgleda kada je puška napunjena. "Punimo pa praznimo, pa opet punimo pa praznimo" objašnjava Rudik svojim pratiteljima.

"Smrdi na ulje i metal i teška je. Kada znaš pucati iz jedne, znaš iz svih" kaže Rudik koja smatra da je njena dužnost pomoći braniti Ukrajinu obzirom da je izabrana kao članica parlamenta u Ukrajini. 

Pratiteljima je pokazala kako je zalijepila prozore s ljepljivom trakom i što će se dogoditi ako dođe do eksplozije blizu njenog doma. 

 

 

U drugoj je objavi istaknula kako smatra da će NATO u jednom trenutku promijeniti odluku, ali da će to biti prekasno za njene građane. "Plan je da se borimo protiv Putina na svakom metru naše zemlje, ali što je plan NATO-a?" upitala se. Zahvalna je na potpori i na pomoći, ali smatra da će kraj koji će ići u korist Ukrajine biti moguć samo uz maksimalnu pomoć. 

Ključne riječi

Komentara 2

AM
Amen
13:39 18.03.2022.

Rusi moraju izaći na ulice i maknuti Opsjednutog da spase svoju djecu,svoj narod od zla.

Avatar NarodniHeroj
NarodniHeroj
12:28 18.03.2022.

Svi su prognozirali raspad Rusije kad ono ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije