Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u dubrovniku

Ukrajinac mopedom udario i teško ozlijedio 15-godišnjakinju

hitna
Filip Brala/Pixsell
08.06.2012.
u 10:45

Krećući se kolnikom prednjim dijelom mopeda, udario je u 15-godišnjakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 18.15 sati na Obali pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku teže je ozlijeđena 15-godišnja pješakinja, a vozač mopeda lakše, javila je dubrovačka policija.

Naime, 37-godišnji državljanin Ukrajine upravljao je mopedom dubrovačkih registarskih oznaka krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu kada je prednjim dijelom mopeda udario u 15-godišnjakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Liječnička pomoć pružena im je u dubrovačkoj bolnici, gdje je pješakinja zadržana na liječenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije