Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTI TJEDAN INVAZIJE
Povratak na članak

Ukrajina zna da neće ući u NATO, ali još traži svoj model neutralnosti

Ne treba isključiti ni drugi mogući scenarij koji predviđa intenziviranje borbi, a treća mogućnost još je poraznija sa širenjem sukoba, do čega bi dovelo uvlačenje NATO-a u rat

Komentari 24

SS
simpatican.simpa
07:42 17.03.2022.

Nažalost Zapad je, pogotovo USA zeznuo Ukrajinu, popušili priču da budu NATO članica, namjerno isprovocirali Ruse i sada kao traže neku neutralnost. Žalosno, narod platio veliki ceh zbog svojih političara i političkih igri. USA su namjerno resetirali svjetsko gospodarstvo zbogog svojih poznatih činjenica.

VL
Avatar Cantor
Cantor
07:37 17.03.2022.

Velika i jaka Njemačka je nakon smrti lukavog kancelara Bizmarka, neopreznom i avanturističkom politikom bila nakon dva svjetska rata podijeljena i svedena na ostatke ostataka onoga što je mogla postati. Uglavnom zato jer je precijenila vlastite snage, a potcijenila snage protivnika. Ono što su Rusi danas Ukrajincima, to su bili Francuzi i Englezi onda Njemcima. Povijest se ponavlja a mi se uvijek iznova čudimo posljedicama. A kada su mali narodi u pitanju onda su te posljedice još i puno ozbiljnije, a oporavak teži ako ne i nemoguć.

VL
PH
Petarstijena-HR
07:58 17.03.2022.

Ameri i EU ne žele mir,ni da pregovori uspiju,jer žele iscrpljivati Rusiju,na štetu građana EU,a u korist američkih naftnih,vojnih korporacija koje na ratu beru visoke profite ..Lobiji tih kompaniju određuju američku vanjsku politiku...Ukrajina je poligon za razaranja koji plaća ceh...

VL
PH
Petarstijena-HR
07:53 17.03.2022.

Glumac Zelenski,je dokazao da je samo glumac,a ne predsjednik,jer ne bi naivno i povedeno od strane SAD,EU I NATO državu odveo u rat,razaranja i kaos..Na kraju će morati pobjeći iz zemlje...jer je prouzročio uništenje Ukrajine i naroda...šteta uništio lijepu veliku i izgrađeni zemlju...i vratio ih 50.g unatrag...tko će mu ostati živjeti u Ukrajini...

VL
MK
Mkukicka
07:38 17.03.2022.

Ovi svi komentari su od strateške važnosti :-))))

VL
Avatar southman
southman
11:04 17.03.2022.

Nema tog Ukrajinca koji će potpisati i gubitak Krima i vojnu neutralnost. O autonomiji Donbasa bi se i dalo pregovarati.

VL
DU
Deleted user
10:37 17.03.2022.

Zapad neće dozvoliti da Ukrajina izgubi. Rusima se crno piše. Bit će im kao u Afganistanu kad su bježali glavom bez obzira! A tad su bili veći i jači!

VL
RA
ranko75
16:58 17.03.2022.

Jos malo pa ce im rusi ob jasniti kakav ce biti model.

VL
IB
iva.begovic
07:13 17.03.2022.

Kad bi se barem Rusi povukli. Ono što su htjeli, pokazati svijetu pravo lice svjetske politike, to su uspjeli. Sada neka se vrate u svoje granice i izoliraju od zapada kolikogod mogu. Pa makar im glavni grad postao neki drugi, a ne Moskva., Prema Europi, ako su dosljedni i ponosni, više nemaju što. A Ukrajince neka prepuste USA, što su željeli neka imaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.