Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplicirana situacija
Povratak na članak

Ukrajina traži da UN i Crveni križ istraže smrt zatvorenika u Olenivki

Ukrajina tvrdi da je to mjesto bilo meta Rusije u nastojanju da uništi dokaze o mučenju i ubijanju. Predsjednik Volodimir Zelenski opisao je incident kao "namjerni ruski ratni zločin". Rusija pak tvrdi da su logor pogodile ukrajinske precizne rakete.

Komentari 6

Avatar Hazl113
Hazl113
10:31 30.07.2022.

Nema se tu što reći. Rusi ih poubijali i optužili Ukraince.

VL
ZP
zeljko.posaric.9
10:20 30.07.2022.

HIMARS

VL
M3
Miške 3
09:45 30.07.2022.

Zelenski stalno nešto traži i fekta.

VL
DU
Deleted user
10:35 30.07.2022.

Aha. Mnogo komplicirano. Inace na mjestu su nasli ostatke projektila HIMARS. Inace je nasiroko poznato da ruska vojska koristi HIMARS raketne sustave. Mafijski nacin. Pobij neugodne svjedoke koji su shvatili sto se desava pa su poceli "pjevati" o naredjenjima hunte Zelenog da cine zlocine ne bi li krivicu za iste svalili na Ruse. Tipicna CIA skola. Ali ne prolazi vise. Uhvaceni su sa rukama u pekmezu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.