Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatekao ga zaštitar

Ukradene kabele rezao na manje komade da ih može odnijeti

3. maj
Goran Kovačić/Pixsell
19.07.2011.
u 14:36

Muškarac je dva naponska kabela dužine 20 i 70 metara ukrao ranije, a zaštitar ga je uhvatio dok ih je rezao na manje komade da bi mu ih bilo lakše odnijeti

Jučer poslijepodne policiji je zaštitar iz riječkog brodogradilišta 3. maj javio da je u krađi kabela zatekao 46-godišnjeg muškarca, državljanina Bosne i Hercegovine.

Muškarac je dva naponska kabela dužine 20 i 70 metara ukrao ranije, a zaštitar ga je uhvatio dok ih je rezao na manje komade da bi mu ih bilo lakše odnijeti. Muškarac je priveden i nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen Državnom odvjetništvu zbog krađe. Kabeli su mu, naravno, oduzeti i vraćeni vlasniku, a šteta će biti utvrđena naknadno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije