Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno saznanje

Ukraden u rodilištu: 18 godina bili uvjereni da im je sin mrtav

rodilište
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
28.10.2014.
u 08:52

Šok je uslijedio kada su saznali da je poziv upućen starijem sinu, za kojeg su mislili da je umro pri porodu 1996. godine

Obitelji iz Srbije 18 godina je mislila da im je sin mrtav, a istina je bila da je ukraden iz rodilišta u Zrenjaninu, piše Blic.

Obitelji su nakon poroda u rodilištu, da bi sakrili krađu, kazali da je beba umrla. Kada su prije nekoliko tjedana dobili poziv da se njihov sin javi na vojni odsjek radi upisivanja u vojnu evidenciju, bili su uvjereni da je riječ o pogrešci jer im sin još nije punoljetan. Šok je uslijedio kada su saznali da je poziv upućen starijem sinu, za kojeg su mislili da je umro pri porodu 1996. godine.

Sin navodno živi u Njemačkoj

No, šok je bio još veći nakon što su doznali da im stariji sin ima službene dokumente koje oni nisu nikada izrađivali. Jolanda Kapaš je 1996. godine rodila blizance Draganu i Srđana koji su odmah smješteni u inkubatore, a za dječaka su joj rekli da je umro ubrzo nakon poroda.

U rodilištu nisu dobili smrtni list za dječaka, a ni bilo koji drugi dokaz da im je sin mrtav. – Poslije toga sam tražio da vidim leš, kako bih se uvjerio je umro, međutim oni mi nisu dozvolili da ga vidim – kazao je otac Dragan. Roditelji su doznali da im sin, navodno živi u Njemačkoj, a slučaj je preuzelo srpsko tužiteljstvo.

>>Grkinja ukrala tuđu bebu iz rodilišta, ali je ubrzo uhićena

>>Dječačić umro na smetištu na kojem se majka krila od policije

Komentara 4

PA
Pave42
12:27 28.10.2014.

U Ri majka godinama pokušava saznati gdje su nestali njezini blizanci.Lagali joj da su umrli na porodu. Nikad ih ona i muž nisu vidjeli i uvjereni su da su djeca oteta iz rodilišta ali ne uspijevaju ništa dokazati.Ako su umrlii zašto ih nisu mogli vidjeti i sahraniti? Ima i kod nas jezivih priča,samo za mnoge javnost nezna.

Avatar Milokliz
Milokliz
11:49 28.10.2014.

Da se ovo desilo kod nas ukrali bi i dijete i cijelo rodilište a majka bi se probudila na livadi...

Avatar whitesox
whitesox
14:17 28.10.2014.

Čuo sam da ima preko 20000 ukradenih beba u srbiji i da se još njima trguje na veliko!kakvi su to doktori i sestre kad to mogu napraviti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije