Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je to napravio?
Povratak na članak

Ujutro ga dočekao nered u radnji, kada je pogledao kamere prošla ga je jeza

Na podu radnje bilo je voće koje je držao na pultu, ali i rižini kolačići koji su pali s police, no nije bilo nikakvih znakova provale ili pokušaja pljačke

Komentari 10

SJ
Sve je uzalud
11:34 20.09.2019.

...frižider se trese........loše naslonjeno pa palo....................

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
12:30 20.09.2019.

Što je to radnja?

VL
DU
Deleted user
14:17 20.09.2019.

Svaki dan u ovom glasilu "cvebe" tipa radnja, slavina, dugme, biciklista, aktivistkinja i sl. Pa, dokle više? Tko im je dao za pravo da nepismenošću (slučajnom ili namjernom) i nepoznavanjem materinjeg jezika zagađuju standardni književni jezik kojim su se javna glasila u RH dužna služiti? Ako su, nazovi novinari polupismeni, posao je lektora i urednika da ispravlja takve tekstove. Očito, u VL ni lektori (ako uopće postoje) a ni urednici ne rade svoj posao kako spada. Sramota nad sramotama!-------P.S. Bojim se da ću za ovaj komentar dobiti crveni, a kako bi mi to bio drugi (dobiven zbog istog razloga - novinarske nepismenosti - jer se ovdje to smatra "uvredom"), čujemo se za 7 dana...

VL
CV
cvikcange
12:26 20.09.2019.

"U radnji"? Radnja označava djelo, postupak, operaciju. Ovo iznad bila bi radionica (kao što je i kupaonica, spavaonica, vježbaonica, pekarnica, slastičarnica itd.). Što vi VL ovim izrazima "radite" našoj djeci! Prestanite više!

VL
RM
ruzica_mario
12:35 20.09.2019.

radnja se kaze u opancarevu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.