Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUŠAVANJE UGLEDA?
Povratak na članak

UHVIDR-a Vinkovci traži ostavku Đakića na funkciju predsjednika HVIDR-e

Što se tiče koalicije HDZ-a i SDSS-a, UHVIDR-a Vinkovci ocjenjuje kako je ona u ovom trenutku za hrvatske branitelje manje bitna.

Komentari 13

Avatar maskarada
maskarada
14:43 30.09.2019.

Bravo HVIDRA ... vrijeme je da stvarno se počnete boriti za sebe kao sto ste se devedestih borili za sve nas... dosta je da vas politika i dalje koristi kao marionete... zaslužili ste puno vise od toga da vas HDZ , SDP ili tko vise tapše po ramenu, glavi dok po tko zna koji put svoja pleca posmecete zbog njih...

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:13 30.09.2019.

podrška Đakiću ,Pupovcu te HDZ/SDP partnerima.Podršku vam isto tako daju moralne vertikale Sauch i Kuščević ....pozdrav Hr puku i "domoljubima " iz Irske

VL
AE
a e
16:48 30.09.2019.

Ugled i Djakic,hehe

VL
AG
AA_gun
13:23 30.09.2019.

svi će oprostiti plenkiju da je sa kuščevićem branio pupovčeve sigurne mandate u kod referanduma, sramota....

VL
Avatar zd_policija
zd_policija
10:59 30.09.2019.

Evo meni izjave Pupovca ne samo da smetaju, vec su ponizavajuce za cijelo nase drusto. Nisam ucestovao u ratu, zato ne mogu zamisliti koliko te izjave nekoga bole koji je dao tjelo za domovinu. Razumijem te ljude da traze raspad koalicije sa neprijateljskom strankom SDSS.

VL
LL
LUDI LJUDI
22:03 03.10.2019.

Traže ostavku zbog štetnog i nekorektnog ponašanja na sjednici saborskog Odbora za ratne veterane i narušavanja ugleda većine hrvatskih branitelja? Znači li to da su do te sjednice bili zadovoljni ugledom kojeg uživa Predsjednik HVIDRE? Ako vam do sada nije bio narušen ugled svakojakim ponašanjem i članova i Predsjednika i ako su Srbi največi problem u Hrvatskoj, onda je Vojko V potpuno u pravu, jer Neko nas sabotira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda Masoni, neko nas sabotira...slobodno zapjevajmo https://www.youtube.com/watch?v=g3QyFTEDLZk

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:19 30.09.2019.

uzbuna u kokosinjcu

VL
DU
Deleted user
13:36 30.09.2019.

Đakić je partijski igrač i dok je on Predsjednik HVIDRE ona je taoc HDZa i politike. Političari se moraju maknuti od HVIDRE jer politika je kod nas percepirana negativno. Ali politika neće nikada ostaviti HVIDRu jer je ona zlato za političare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.