Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Uhvaćeno sedam Afganistanaca koji su ilegalno ušli u Hrvatsku

ilegalci
MUP
18.05.2011.
u 10:10

Svi su uhićeni, a doneseno je rješenje o njihovu protjerivanju iz Hrvatske te im je određena zabrana ulaska i boravka u RH na rok od jedne godine te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

VINKOVCI – Policija je u utorak popodne i navečer uhvatila sedam državljana Afganistana za koje je utvrđeno da su u Hrvatsku ušli nezakonito, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Oko 17 sati u blizini vinkovačkog željezničkog kolodvora policija je zatekla tri Afganistanca, a oko 23 sata pokraj graničnog prijelaza Bajakovo još njih četvero.

Svi su uhićeni, a doneseno je rješenje o njihovu protjerivanju iz Hrvatske te im je određena zabrana ulaska i boravka u RH na rok od jedne godine te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Ključne riječi

Komentara 5

RE
@rea
10:23 18.05.2011.

Svi ti ljudi stižu preko tursko-grčke granice, pa pravac Srbija. Situacija s ilegalnim izbjeglicama u Grčkoj je izmakla kontroli.

MI
Mirel
10:58 18.05.2011.

Koliko će bit još kriminalaca, drogeraša, četnika iz SR. i svake druge bagre, ako uđe HR u EU i budu granice otvorene. Tek tad će HR da ima i tuđih problema.

Avatar setra4
setra4
12:29 18.05.2011.

Ma treba tu mraku proterati sto dalje posto oni jednom kad se nastane ,u nekoj zemlji onda je kasno za sve imaih ovda po Sveckoj koliko hoces .Nece nista da rade samo prave djecu radi djecijeg doplatka ,kradu pale rasturaju drogu ma banda ziva ja mislim da Republika Hr gresi sto hoce u Eu tek ce onda da dobiva ovake probleme .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije