Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO POLICIJI

Uhvaćen serijski razbojnik koji se presvlačio nakon svake pljačke

policajac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
25.03.2016.
u 13:17

Policajac je na ulazu u zgradu primijetio mokre tragove obuće koji su vodili prema gornjim katovima, gdje je osumnjičenik uhićen

Zagrebačka policija osumnjičila je 25-godišnjeg serijskog razbojnika da je od siječnja ove godine naoružan nožem opljačkao čak 38 trgovina i kioska, a uhvaćen je u srijedu nakon što je u samo dva sata počinio dva razbojništva i pokušao treće.

Srijeda je očito bila loš dan za tog razbojnika jer mu je oko podneva propao plan pljačke trgovine u Ličkoj ulici, a iako je malo nakon toga uspio opljačkati dvije trgovine, iz kojih je ukrao 800 kuna, uhvaćen je u bijegu s posljednjeg mjesta zločina.

Ubrzo nakon dojave o pljački policajci su na ulici uočili sumnjivog muškarca koji je odgovarao opisu počinitelja, ali im je pobjegao kad su ga pokušali legitimirati. No, policajac je na ulazu u zgradu primijetio mokre tragove obuće koji su vodili prema gornjim katovima, gdje je osumnjičenik uhićen.

Policajci su potom u istoj zgradi pronašli i njegov ruksak s odjećom koju je presvlačio nakon svakog razbojništva u kojima se ukupno domogao 66.000 kuna.

Kriminalisti su istragom utvrdili da je osumnjičenik, operirajući na području Črnomerca, Trešnjevke i Trnja od siječnja počinio još 35 razbojništava. Muškarac je od zaposlenica trgovina i kioska tražio novac uz prijetnju nožem, maskiran majicom omotanom oko glave, kapom i kapuljačom.

>> U invalidskim kolicima ušao u banku i povikao: 'Imam bombu!' Opljačkao 50.000 kn pa pobjegao taksijem za Bjelovar

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
16:06 25.03.2016.

Zašto je škemba debelog murjaka na slici? Eto, to je problem naše policije, svaki treći policajac je pretio, da ne pričamo o tjelesnoj spremi i koncidiji, ništa to. Pa da je ekipa bila u formi, ne bi im ovaj pobjegao kad su ga pokušali legitimirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije