Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna krađa

Uhvaćen lopov koji je otuđio poklopac šahta

policija
Foto: ilustracija
08.01.2015.
u 19:48

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, brodska je policija potvrdila sumnju da je ovo bizarno kazneno djelo krađe počinio 24-godišnjak

Da lopovi doista ne biraju metu, potvrđuje informacija da je u srijedu u poslijepodnevnim satima u Botićevoj ulici u Slavonskom Brodu ukraden metalni poklopac s kanalizacijskog šahta.

Grad kao vlasnik oštećen je za više stotina kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, brodska je policija potvrdila sumnju da je ovo bizarno kazneno djelo krađe počinio 24-godišnjak, protiv kojega su podnesene odgovarajuće prijave.

>> Meta prosinačkih krađa - hrana i piće

Komentara 4

OB
ObrenM
23:19 08.01.2015.

Treba mu suditi ne samo za vrijednost ukradenoga,vec iza dovodjenje u opasnost vozaca i pjesaka.Dali je nacionalne pripadnosti nacionalnosti sa tri slova?

Avatar emilsalis
emilsalis
05:36 09.01.2015.

kriv je josvise i onaj koji kupuje te poklopce !!!

DB
db123
22:28 09.01.2015.

3A2OM dobardan fosnu odnese i izgori u peci i malo ogrije obitelj, a od zeljeza ide na kile pa toliko love i cigara i murija ima vecu sansu da pronade ubojicu a za dim nemaju svi dobar njuh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije