Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz Albanije u Zagreb

Uhitili 7 osoba zbog krijumčarenja 37 kilograma marihuane

marihuana (1)
Foto: PUZ
1/3
25.03.2013.
u 11:25

'Travu' su prevozili u tri navrata tako što su preradili rezervoar jednog automobila i stavili drogu zajedno s gorivom. Nađena droga bila je vrijedna 600.000 kuna

Zagrebačka policija izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje te uhićeno sedam hrvatskih državaljana starih od 22 do 48 godina zbog krijumčarenja najmanje 37 kilograma marihuane iz Kosova i Albanije u Zagreb.

Policija je utvrdila da je 48-godišnji muškarac organizirao zločinačko udruženje tako što je povezao 6 osoba. Oni su "travu" prevozili u tri navrata tako što su preradili rezervoar jednog automobila i stavili drogu zajedno s gorivom. Zapljenjena droga bila je vrijedna 600.000 kuna, a iznos bi se povećao prodajom.

Sedmorka je u pritvoru. Protiv 48-godišnjeg organizatora podnesena je kaznena prijava zbog organiziranja zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa droga, a ostalih šest hrvatskih državljana prijavu su zaradili zbog kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruženja i neovlaštene prodaje i prometa drogama.

>> Zadarska policija kod Bjelovarca pronašla više od 110 g 'trave'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije