Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTANBUL

Uhićeni osumnjičeni za ubojstvo vođe škaljarskog klana, neki od njih su stari policijski znanci

Turkish police prevent Ankara Pride from going ahead
CAGLA GURDOGAN/REUTERS
21.09.2022.
u 23:18

Uhićeno je ukupno 12 osoba, među kojima Živković i Zdravko Perunović.

Osumnjičeni za ubojstvo vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića uhvaćeni su u akciji istanbulske policije. Podsjećamo, Vukotić je ubijen početkom rujna u oružanom napadu dvojice napadača na motociklu u istanbulskoj četvrti Sisli, dok su njegova supruga i dijete, kao i vozač, preživjeli napad.

Istragom je utvrđeno da je napad organizirao Radoje Živković, jedan od najpoznatijih članova suparničkog kavačkog klana. Živković je ubojstvo organizirao preko svojih turskih veza, navodi policija, prenosi Kurir.

 

Uhićeno je ukupno 12 osoba, među kojima Živković i Zdravko Perunović. Policija je tek danas objavila osumnjičeni za ubojstvo uhićeni 16. rujna. Prilikom pretresa zaplijenjeno je 11 lažnih osobnih iskaznica, šest lažnih putovnica i dva oružja koja su korištena u incidentu.

VIDEO: Jadranka Kosor: 'Mislim da treba uzeti apsolutno jako ozbiljno to što Putin govori'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije