Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dali mu drogu

Uhićeni mladići koje sumnjiče da su prouzročili smrt 19-godišnjaka

droga
Nel Pavletić/Pixsell
14.11.2013.
u 16:51

Policijska istraga pokazala je da su dvojica mladića na neki način omogućila 19-godišnjaku drogiranje, ili su ga to naveli, ili mu dali drogu ili prostor radi trošenja droge, te time prouzročili njegovu smrt

Dvojica mlađanih Zagrepčana, 27-godišnji Marko P. i četiri godine mlađi Andrian P. jučer su završili u istražnom zatvoru zbog sumnje da su omogućili 19-godišnjaku da konzumira metadonsku otopinu i alkohol od čega je nesretnik preminuo. Bez svijesti pronađen je tijekom kolovoza ove godine u stanu uhićenog 23-godišnjeg Andriana P. u samom središtu Zagreba.

Tijekom policijskog očevida na tijelu nije bilo vidljivih ozljeda, a obdukcijom je kasnije utvrđeno da mu je presudila metadonska otopina i alkohol. Policijska istraga je pak pokazala da su dvojica na neki način omogućila mladiću drogiranje, ili su ga to naveli, ili mu dali drogu ili prostor radi trošenja droge, te time prouzročili njegovu smrt. Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda Marku P. i Andrianu P. odredio je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela.

Ako se na sudu potvrde optužbe dvojici prijeti kazna od tri do petnaest godina iza rešetaka.

>>Smrt iz nehaja – predoziranu djevojku ostavio na stubištu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije