Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA

Uhićeni Albanci koji su u skrivenom bunkeru prevozili 12,7 kilograma marihuane

Droga
Foto: MUP
1/3
16.01.2017.
u 16:35

Ispostavilo se da je sumnja policajca bila na mjestu

Dobar ulov imala je policija koja je na graničnom prijelazu Nova Sela u nedjelju oko 10.30 zaustavila vozilo albanskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak. 

S njim u vozilu bila su još dva muškarca u dobi od 23 i 26 godina, a ponašanje sve trojice policajcima je bilo sumnjivo.

Stoga su odlučili detaljno pregledati vozilo. Ispostavilo se da je sumnja policajca bila na mjestu jer su pronašli posebno izgrađen i skriven bunker u kojem je bio 21 paket s marihuanom. 

Sve skupa policija je našla 12,7 kilograma marihuane. Droga je oduzeta, a trojica Albanaca privedena su prvo na policiju na ispitivanje, a zatim im slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku radi određivanja istražnog zatvora.

>> Svađao se i tukao, zabijao Opelom u Mercedes, pucao, a na kraju mu našli i drogu

>> Razbio nos 14-godišnjaku koji mu je maltretirao sina

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar istina007
istina007
18:04 16.01.2017.

Albanija je lider u Evropi u tome. Nedavno u jednu fabriku zarvorili jel su gajili i pakovali marihuanu. A dve żenaka radnica u tom fabriku je rekla da makar su našli posao a njima su rekli da je to bosiljak :-)

DU
Deleted user
09:13 17.01.2017.

Nasa braca albanci,ptjerali nasoj djeci malo"slatkisa",za bolji zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije