Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA U CENTRU

Uhićena tri napadača iz Pule: Ovo im nije prva prijava za vršnjačko nasilje?

Velika Gorica: Privođenje Josipa Medarića Čube
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
21.09.2023.
u 20:36

Savjetnica pravobraniteljice za djecu Sanja Vladović kazala je kako će se od nadležnih tijela tražiti izvješća o poduzetim mjerama

Istarska policija potvrdila je u srijedu navečer kako je zaprimila dojavu o vršnjačkom nasilju u Puli. Prema pisanju nekih portala, nekolicina tinejdžera usred dana su napala vršnjaka u samome središtu grada. Neslužbeno se doznaje kako je policija dojavu o ovom događaju zaprimila od roditelja napadnutog dječaka te da se napad, po svemu sudeći, dogodio u utorak. 

Uhićena su trojica napadača, a neki su privedeni na obavijesni razgovor, doznaje Dnevnik Nove TV, te neslužbeno dodaje da su isti mladići već prijavljeni uredu pravobraniteljice za djecu zbog ranijeg napada na drugog vršnjaka. 

Savjetnica pravobraniteljice za djecu Sanja Vladović kazala je kako će se od nadležnih tijela tražiti izvješća o poduzetim mjerama, te da se čeka reakcija državnog odvjetništva i suda za mladež, ukoliko budu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Policija opet upozorava da je snimanje ovakvih događaja i daljnja distribucija kažnjiva.

Ključne riječi

Komentara 7

KU
Kujttim
21:12 21.09.2023.

Sigurno su iz uglednih obitelji, te neće biti određen istražni zatvor.

DU
Deleted user
22:10 21.09.2023.

Ako je prva prijava, odmah ih treba osloboditi. Dobro bi bilo i kada bi obećali, da to više neće činiti.

EZ
ezer
22:50 21.09.2023.

Za početak tri mjeseca u Turopolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije