Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušala ga ugristi

Uhićena odgajateljica nakon nasrtanja na muža i vrijeđanja policije: 'Malo sam popila...'

Rijeka: Dje?iji vrti? i predagoški centar Potok
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
17.01.2024.
u 10:58

Uhićena je vrtićka odgojiteljica nakon što je optužena za fizički napad na svog supruga u prisutnosti malodobnog djeteta.

Prema sudskoj odluci, Hana (35) je u prosincu prošle godine, oko 19:30 sati, "počinila nasilje u obitelji, psihičko i fizičko, prema svom suprugu, dok je bio u prisutnosti maloljetnog djeteta.

Nakon što je izvrijeđala supruga, nasrnula je na njega, obujmila ga rukama te ga je pokušala ugristi za vrat. "Muslimansko go*no, je*em ti oca i majku!", vikala je dok je bacala stvari po stanu što je kod supruga izazvalo osjećaj straha, uznemirenosti i povredu dostojanstva. 

Nakon uhićenja, vrijeđala je i policijske službenike u službenim prostorijama policije u Zagrebu. "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu, koja vam je pi*ka materina, kurvo, nadobudan si, imao si loše ocjene u školi pa si policajac!", uzvikivala je optužena (35). 

POVEZANI ČLANCI:

Sutkinja je u ovotjednoj presudi naglasila kako je žena počinila prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji te prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Hana je priznala sve za što ju policija tereti te je obećala kako se takvo ponašanje više neće ponoviti. "Te zgode sam malo popila, što inače ne radim. Ne znam šta mi se desilo, ali reagirala sam potpuno neprimjereno. Zbog toga se iskreno kajem i obećavam da više neću ponoviti ovakve prekršaje", rekla je. 

Hana je na večer incidenta smještena u posebnu prostoriju policije dok opojna sredstva nisu prestala djelovati. Izmjereno joj je 0.92 promila alkohola u krvi. Proglašena je krivom te je kažnjena s 20 dana uvjetnog zatvora od kojih se odbijaju dva dana provedena u policijskom pritvoru. Osim toga, mora platiti kaznu od 300 eura, a presuda je nepravomoćna. 

POVEZANI ČLANCI:

“Navedena kazna izrečena je imajući u vidu osobne i materijalne prilike okrivljenice, cijeneći kao olakotnu okolnost iskreno priznanje prekršaja i njezinu dosadašnju nekažnjavanost te izraženo kajanje, dok otegotnih okolnosti sud nije našao”, rekla je sutkinja u presudi. 

VIDEO Vandalizam na dječjem igralištu u samom središtu Siska

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
13:15 17.01.2024.

Nemoguće, muževi su uvijek krivi a žene stvorene da pate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije