Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krapina-zagreb

Uhićena još sedmorica te zaplijenjeni heroin i kokain

droga
Mladen Mandić
11.05.2010.
u 11:58

Uhićenja su posljedica zapljene 982,12 grama amfetamina, 9,6 grama kokaina i 94,8 grama heroina.

KRAPINA - Zbog sumnje u šverc narkotika, policija je u utorak u Krapini uhitila četiri osobe u dobi od 33, 34, 35 i 30 godina, dvije stare 39 godina te 43-godišnjeg državljanina Crne Gore. Sumnjiče ih da su od listopada 2009. do svibnja ove godine nabavljali veće količine narkotika namijenjene preprodaji na zagrebačkom te tržištu Krapinsko-zagorske županije.

Uhićenja su posljedica zapljene 982,12 grama amfetamina, 9,6 grama kokaina i 94,8 grama heroina. U utorak je nađeno još 400 grama heroina i oko 10 grama kokaina. Četvorica će biti privedena istražnom sucu u Zagrebu, a još se za trojicom traga.

Dolazak inteventne policije zamijećen je u utorak  prije šest sati. Najprije je pretresena slastičarnica Yeti kod krapinskog željezničkog kolodvora, a poslije toga i obiteljska kuće u kojoj živi vlasnik slastičarnice Alija Validin.

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:55 11.05.2010.

sljadoljed,sljadoljed!dop,dop,dop,samo sto je stigao sa kosova...slajdoljed,sljadoljed,sljadoljed! ma znam da u st,na pijaci ili trznici,sve jedno,albanac prodaje voce i povrce i naravno heroin a sinovi mu grade zgrade o gradu... mislim ovde je jos gore,al jbg,idemo zajedno sad,sljadoljed,bakljave,sitni koljaci i krupni dileri....

MM
Mladen Miletić
13:56 11.05.2010.

Interventna policija pretraživala slastičarnicu i obiteljsku kuću , kada država ogladni i kada se zaželi medenih kolača !

MI
milanADT
21:17 11.05.2010.

Droga made in Kosovo, pored trgovine ljudima i oruzjem jedina grana \"privrede\" najnovije europske \"drzave\", najuspjesnije po tom pitanju na cijelom kontinentu a i sire. Pa svijet ih je ukljucujuci i nas priznao, tj. sve to omogucio, trazili ste - gledajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije