Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međimurje

Uhićen zbog prijetnji smrću djelatnicama Centra

pucnjava,policija
Goran Stanzl/PIXSELL
06.11.2014.
u 15:32

Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, ali i počinjenja kaznenih djela kojima je zaprijetio djelatnicama

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu ispitalo je 35-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio pet kaznenih djela prijetnje! U rujnu i listopadu u pet navrata prijetio je "smrću i drugim zlom" ravnateljici i još četirima djelatnicama Centra za socijalnu skrb, a 4. studenog je u naselju Piškorovcu zaprijetio trima djelatnicama koje je spriječio u obavljanju službene radnje.

Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, ali i počinjenja kaznenih djela kojima je zaprijetio djelatnicama.

>> Prijeteći oružjem od trgovkinje oduzeo nekoliko tisuća kuna

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
09:54 07.11.2014.

Zašto to vidim kao potpuno ispravan postupak 35-togodišnjeg - prjetitelja ... Ako se socijala ne brine za tebe neda ti novac za hranu-kruhek ovim putem si to ostvario sigurno; u zatvoru i naravno besplatni smještaj struja voda i nešto grijanjajanja zabave ako se ne varam ! Netreba " škrte feministice" molitiza kruh nego si to prjetnjom-zaraditi !!!

DA
darkofu
20:04 06.11.2014.

nije im sigurno prijetio iz dosade ili što su dorbo radile taj posao.a dali te feministice još rade u CCZS..PRESTRAŠNO I SRAMOTNO TKO I KAKO RADI U CCZS.jednom riječku GAMAD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije