Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska potjera
Povratak na članak

Uhićen Zadranin koji je automobilom htio pregaziti policajca

Policija će o okolnostima uhićenja, kako nam je rekla Sonja Šimurina iz zadarske policije, izvijestiti na konferenciji za novinare

Komentari 10

OB
ObrenM
18:09 01.12.2018.

Obzirom na tajnost identiteta lako je moguce da je kriminalac pripadnik nase cijenjene manjine kojoj niti ime ne smijes spomeniti.

VL
Avatar gordi
gordi
18:26 01.12.2018.

ljudi pucaju pod ovom četničko komunističkom vladom....bit će krvi do koljena uskoro...ja kao veteran domovinskog rata jedva čekam da krenemo protiv ove antihrvatske izdajničke vlade....milost ne tražimo niti čemo je dati

VL
RI
rightside
18:40 01.12.2018.

i sta sad? cuvacete mu identitet jer mu nesmijete povrijedit ljudska prava?? jeste li mozda sproveli istragu kako je samo tako pobjegao i zasto se odmah nije krenulo za njim??il da nije neki vas "obavjestajac"? (u narodu poznato kao druker)

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:54 02.12.2018.

NEVIN JE jer nije pjevao "hej ti mala u plavoj bluzi daj mi se naguzi "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.