Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugovi

Uhićen trojac koji je u Novom Zagrebu napao 36-godišnjaka

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.11.2014.
u 11:14

Svi osumnjičenici navodno su otprije poznati policiji zbog imovinskih (ne)djela, a neki od njih i zbog kaznenih djela protiv života i tijela.

Trojica muškaraca, D. K. (46), I. V. (34) i D. M. (46) koja su u nedjelju navečer nasrnula na 36-godišnjeg I. M. u Ulici Brune Bušića u Novom Zagrebu zbog navodnog dugovanja, uhitila je zagrebačka policija. Sumnjiči ih se za pokušaj protupravne naplate, dok se muškarca kojeg su tukli, a koji je dugovao nekoliko tisuća kuna D. K., sumnjiči za pokušaj ubojstva jer je posegnuo za nožem i ozlijedio D. K. i I. V.

Cijela se drama odvila nakon što je D. K. od svibnja do 16. studenog nazivao I. M. i slao mu poruke da mu vrati novce jer će ga u protivnom premlatiti. Ove nedjelje u Novom Zagrebu sastali su se kako bi riješili dugovanje. Međutim, odmah po dolasku D. K. koji je sa sobom poveo i dvojicu prijatelja kako bi mu pomogli, počeli su rukama i nogama po glavi i tijelu tući navodnog dugovatelja. I. M. je potom pao na pod, iz hlača izvadio nož i 46-godišnjeg D. K. ubo u prsni koš, a I. V. je uspio tek zarezati. Svi osumnjičenici navodno su otprije poznati policiji zbog imovinskih (ne)djela, a neki od njih i zbog kaznenih djela protiv života i tijela. 

>> Petorica muškaraca potukla se na cesti, a jedan od njih nožem je ranio drugog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije