Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara i kriminal

Uhićen sin pokojnog predsjednika Kosova Ibrahima Rugove!

Uke Rugova
Foto: Youtube Screenshot
05.02.2014.
u 19:08

Priveli su ga pripadnici EULEX-a, a pretražene su njegova i rezidencije još najmanje desetak osoba povezanih s kriminalnim radnjama

Uke Rugova, sin pokojnog predsjednika Kosova Ibrahima Rugove i zastupnik u Skupštini, uhićen je danas na Kosovu zbog navodne prijevare i organiziranog kriminala.

Priveli su ga pripadnici EULEX-a, a pretražene su njegova i rezidencije još najmanje desetak osoba povezanih s kriminalnim radnjama, javlja AP.

Njegov odvjetnik Bajram Tmava kazao je da će se Rugova pojaviti pred sudom u sljedeća dva dana. Porekao je sve optužbe za koje terete njegova klijenta.

>>Rugova, pacifist koji nije dočekao ostvarenje sna o nezavisnom Kosovu

 

Komentara 3

NI
niks100
17:08 06.02.2014.

Zalosno je sto je okaljao obraz svog oca.

DP
Dule Pacov
10:11 06.02.2014.

e da ga vidi babo, sta mu uradise 7 jegera.

Avatar blackangel
blackangel
21:32 05.02.2014.

ljubi ga tata..nije daleko otišao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije