Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio drogiran

Uhićen s vrećicama marihuane i preciznom vagom

Palo 16 kg marihuane u okolici Našica (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.10.2012.
u 14:45

Uza se je imao dvije vrećice s ukupno 45,6 grama marihuane , a u njegovu stanu pretragom su pronađene još tri vrećice s 173,5 grama marihuane

U Banjolama na Rabu policija je otkrila 32-godišnjeg dilera kod kojeg su pronađeni marihuana i digitalna vaga za precizno mjerenje. Usto, kad ga je policija zaustavila na cesti dok je upravljao mopedom, Rabljanin je bio pod utjecajem opijata. Nad njim je provedeno preliminarno ispitivanje na prisutnost droga u organizmu koje se pokazalo pozitivnim na tetrahidrokanabinol i benzodiazepin.

Uza se je imao dvije vrećice s ukupno 45,6 grama marihuane, a u njegovu stanu pretragom su pronađene još tri vrećice sa 173,5 grama marihuane.

Zbog zloporabe opojne droge kazneno je prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
patike
14:53 18.10.2012.

Ajd neka mi netko molim vas objasni zašto je ta vaga bitna? skoro svaki puta kada uhvate dilere s drogom, u članku navode da je pronađena precizna vaga. Koliko ja znam nije ilegalno imati vagu, niti nepreciznu niti preciznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije