Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA IZ SKLADIŠTA

Uhićen predstojnik Graničnog carinskog ureda Bajakovo i trojica njegovih suradnika

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
21.03.2022.
u 17:04

O ovome uhićenju Carina se još uvijek službeno nije oglasila

Prema neslužbenim informacijama, predstojnik Graničnog carinskog ureda Bajakovo, Anđelko Bare, i trojica njegovih suradnika uhićeni su u policijskoj akciji.

Prema prvim informacijama, šef carinarnice osumnjičen je za krađu raznih stvari iz carinskih skladišta u kojima se nalazi oduzeta roba. Navodno kako je postupak pokrenut i protiv dvojice domara.

Interesantno je i kako je Bare inače bio član antikoruptivnog povjerenstva Područnog carinskog ureda Osijek koje je dio antikoruptivnog vijeća na razini Carinske uprave osnovano prije nešto više od mjesec dana. Poznato je kako je MGCP Bajakovo jedan od frekventnijih graničnih prijalaza u Hrvatskoj preko kojega svakoga dana prelazi na tisuće kamiona i automobila.

O ovome uhićenju Carina se još uvijek službeno nije oglasila. Podsjećamo kako su prethodno svaki značajniji pronalazak krijumčarene robe oglašavali u medijima pa i organizirali konferencije za novinare.  

Komentara 1

DU
Deleted user
07:45 22.03.2022.

Podrška našim mućenicima! Da vas nije obitelji bi vam gladne bile!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije