Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠLI MU ORUŽJE I EKSPLOZIV

VIDEO Objavljena snimka uhićenja: Policija privela Radišu Blažića, oca ubojice iz Mladenovca

Autori: Vecernji.hr, Hina
10.05.2023.
u 12:00

Uroš je pucao iz automatskog oružja na mještane nekoliko sela u općini Mladenovac

Uhićen je Radiša Blažić, otac Uroša Blažića, 21-godišnjeg mladića koji je počinio ubojstva kod Mladenovca i Smedereva, doznaje Tanjug. Uroš je u noći između 4. i 5. svibnja u selima kod Mladenovca i Smedereva ubio osam ljudi, a ranio 14 osoba. Bivšem pripadniku Vojske Srbije određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Uhićen je pod sumnjom za protuzakonito posjedovanje i držanje oružja i eksplozivnih naprava. Policija je pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenika našla i oduzela dvije vojne dozvole za pušku, karabin s optikom i za revolver. Zaplijenjen je i jedan pištolj s dva spremnika, dvije optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada streljiva različitog kalibra, kao i jedna naprava ručne izrade s mogućnošću okidanja.

Uroša su uhitili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Srbije i to 9 sati nakon što je počinio pokolj. Njemu je nakon saslušanja određeno 30 dana pritvora. Uroš je pucao iz automatskog oružja na mještane nekoliko sela u općini Mladenovac. U potrazi za napadačem koji je u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin rafalima iz vatrenog oružja usmrtio osam osoba, a ranio 14, sudjelovalo je oko 600 policajaca i pripadnika specijalnih jedinica.

Prvi je napad izvršio u Duboni, a nastavio u selima Malo Orašje i Šepšin. U potrazi za napadačem policija je uspostavila kontrolne točke i zaustavljala i kontrolirala automobile, a u potrazi su korišteni i helikopter, dronovi te više policijskih patrola.

VIDEO Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Komentara 14

Avatar barba_arba
barba_arba
12:24 10.05.2023.

Šouprogram tv happya

Avatar barba_arba
barba_arba
12:26 10.05.2023.

Koliko cijevi Serbi stvarno imadu će se doznati, ako ikad projdu grupnu fazu SPa u nogometu

ŠI
Šime
13:07 10.05.2023.

Stalni komentatori na programima televizije Happy osuđeni ratni zločinci ratni zločinci V.Šešelj,kapetan Dragan,Šljivančan,vođa zločinačkih "Belih orlova"D.Bokan te niz generala,pukovnika i drugih oficira izgubljenih ratova uzori su i djeci i nihovim roditeljima u " pravednoj"politici srpskog državnog vodstva,pa "deca oponašaju starije uzore"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije