Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen diler

Naslijedio bakinu kuću i pretvorio je u laboratorij za uzgoj marihuane

marihuana
Foto: DPA/PIXSELL
13.04.2015.
u 19:00

Policija je Nikoli B. pokucala na vrata nakon što se u četvrtak potukao s majčinim bratićem. Tada je prekršajno prijavljen

Staru kućicu u Mikulićima koju je naslijedio nakon bakine smrti, Nikola B. (31) prenamijenio je u ni više ni manje nego – laboratorij za uzgoj marihuane. Drogu mu je u petak zaplijenila policija, a laboratorij je otkriven nakon što mu je policija u četvrtak pokucala na vrata jer se potukao s majčinim bratićem koji živi u kući pokraj laboratorija.

– Mislila sam da možda preuređuje kuću jer se namjerava preseliti ovdje. Međutim, bilo mi je čudno što svaku večer dolazi ovdje tek iza 21, 21.30 sati – kazala je zaprepaštena susjeda. Nitko nije ni slutio da Nikola B. tamo uzgaja stabljike konoplje koje navodnjava vodom iz obližnjeg izvora.

– Vidjela sam policiju kako ga odvodi. Sutradan su iz kuće iznosili lampe i 15-20 tegli konoplje – kazala je stanovnica Mikulića u čijem se susjedstvu odvijao ilegalni biznis. Koliko je droge bilo u improviziranom laboratoriju, do zaključenja broja nismo uspjeli doznati. Naime, policija nije mogla komentirati slučaj, vjerojatno zbog toga što kriminalističko istraživanje i dalje traje. Susjedi koji su Nikolu B. viđali tek u prolazu opisuju ga kao mirnog i povučenog mladića.

– Nikola inače živi u Bistri, a ovdje mu živi rodbina s kojom se prošli tjedan sukobio. Susjedi je strgao naočale, a susjeda je udario – kazala je poznanica osumnjičenog. Zbog tučnjave je prekršajno prijavljen. 

>> 'Bio sam teklić droge jer sam se dileru zabio autom u ogradu' 

>> Legalizacija marihuane u SAD-u šteti narkokartelima u Meksiku 

>> Buzećanin marihuanu za prodaju uzgajao u šatorima

Komentara 2

DI
dinamojavolim1
19:11 13.04.2015.

mozda je i to ostalo od bake

DU
Deleted user
19:19 13.04.2015.

Ljudi moji kakav krimos je pao. Čovjek sadio 20 stabljika marihuane, pa to je nečuveno. Doživotna kazna jedino je rješenje za ovakav gnusan zločin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije