Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRE SE KUĆE, STRAĆARE, APARTMANI...
Povratak na članak

Građani bijesni zbog betonizacije: 'Naše plaže nemaju tuševe ni WC, izletnici obavljaju nuždu gdje stignu'

Otoci Drvenik Veli i Drvenik Mali u trogirskom akvatoriju i ovog su proljeća izloženi nasrtaju betonizacije i bespravne gradnje na pomorskom dobru, odnosno na najljepšim i najatraktivnijim plažama na oba otoka. Vela Rina na Drveniku Malom i uvala Krknjaši, popularna Plava laguna na Drveniku Velikom spašene su zahvaljujući mještanima i anonimnim prijavama na adrese inspekcije, policije i Grada Trogira.

Komentari 4

ZA
zagabria5
08:39 11.06.2023.

Hoće li ova država ikada profunkcionirati. Pod ovim vodstvom očito neće, građani moraju raditi posao državnih organa koji ga ne rade

VL
SI
sigmundfreud
11:38 11.06.2023.

Turistima će dozlogrdit betonski apartmani s jednim ili dva parkirališna mjesta, šetnja uskom cestom bez nogostupa i automobilima koji te mogu svaki čas pregaziti, plaže prepune ručnika bez kupača u 6 dati ujutro, pišanje iza drveta, pica od 15 eura itd itd. Ja zbog toga idem na more izvan sezone, ali sve rjeđe.

VL
Avatar possibilis
possibilis
10:31 11.06.2023.

Ma ne kuze ljudi da beton znaci siromasnije goste. Kratkorocna zarada- dugorocni gubitak zarade. Osim sunca i mora (koje nismo platili) mozemo prodati zelenilo i uredjenje okolisa koje su stvarale generacije stoljecima prije nas. To su turistima osnovni motiv ostavljanja novca. Betonska obala i apartmanske betonjare znace- favelu. I turiste s pastetama. Pravi novci odlaze u stare jezgre poput Hvara i Dubrovnika. Ali danasnji rodjo zna samo "kvadrate".

VL
LJ
ljeto90
09:51 11.06.2023.

Stvarno cemo postati jedna velika favela??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.