Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotka obišla svijet

Evo što je jedna majka napravila za sina koji je ostao bez brata

pješčanik
Foto: Facebook/Ashley Hammac
19.03.2014.
u 12:45

Trogodišnji Tucker grobnicu naziva Ryanovom kućom

Amerikanka Ashlee Hammac ugradila je pješčanik u grobnicu svog preminulog sina kako bi se njezin stariji sin mogao igrati s bratom, piše Today Moms. Hammac je željela da trogodišnjem Tuckeru obilasci pokojnog Ryana ne budu neugodni.

– Željela sam da se sa srećom sjeća brata, a ne svoje majke kako je danima plakala – rekla je 24-godišnja Hammac. Objašnjava kako Tucker čak katkada pita smije li se ići igrati s Ryanom, a grobnicu naziva Ryanovom kućom.

Ryan je rođen prošlog listopada. Nakon rođenja nije plakao ni disao, a liječnici su majci rekli da joj se urušila posteljica. Liječnici su uspjeli pokrenuti dječakovo srce, no patio je od teške hipoksično-ishemične encefalopatije zbog koje mu mozak nije primao dovoljno kisika. Ryan je umro nakon pet dana.

Hammac je posjećivala Ryanov grob svaki dan, a Tuckera je dovodila sa sobom kada nije mogla pronaći nikoga tko bi ga čuvao. Na ideju za postavljanje pješčanika došla je kada je vidjela kako se dječak često igra na grobu. Fotografija Tuckera u pješčaniku objavljena je na Facebooku, gdje je dobila više od 175.000 lajkova i gotovo 50.000 dijeljenja.

>> Bush obrijao glavu kako bi podržao bolesnog dvogodišnjaka

 

Komentara 2

SW
swic
12:59 19.03.2014.

Tuzno dase tako mora igrat sa bratom , nedao Bog nikom

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:23 19.03.2014.

I prekrasno i tako tužno istovremeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije