Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJET ZA SLAVONIJU, BARANJU I SRIJEM
Povratak na članak

Ugovoreno dosad 16,5 milijardi kn projekata za pet slavonskih županija

Krenuli smo u ovaj projekt prije četiri godine svjesni da su četiri od pet slavonskih županija bile na začelju po razvijenosti na rang-listi županija. Samo u sklopu projekata možemo osigurati radna mjesta i demografsku revitalizaciju – poručio je premijer Plenković

Komentari 4

SA
samoborka
06:54 06.10.2020.

I što s tim novcem? Podijelit će ga lokalnim parazitima po slavonskim općinama i gradovima i nestat će ga 90%. Novac NIKOME bez jasnih i razrađenih planova razvoja lokalnih zajednica, a u slučaju da se ne izvrše ti radovi, povratt cjelokupnog iznosa, uvećan za kamate, a odgovornima zatvor i zabrana rada u bilo kakvoj općinskoj, gradskoj ili državnoj instituciji iza toga! Ne Slavoncima samo, nego apsolutno svima!

VL
AE
Aedes2017
23:13 05.10.2020.

Ministrica Tramušak, Zagorka iz Ivanovca pokazala duuuboki dekolte... baš ne ukusno.

VL
BR
branka1958
00:35 06.10.2020.

Obecanja

VL
SA
sambo
09:00 06.10.2020.

Od uloženih silnih milijuna u Slavoniju, procvali smo...gospodarski smo se razvili a i sva sela su puna ljudi...naravno da nismo, a ova ekipa na čelu sa Plenkovićem i županom Anušićem je sposobna samo za mlaćenje prazne slame...nadam se da ćee narod biti pametniji slijedeće godine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.