Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HALO, OPERATERI!
Povratak na članak

Prevaranti sklapali ugovore za mobitele na tuđa imena pa žrtvama stizali računi po 1500 kuna i više!

Četvero građana Bjelovarsko-bilogorske županije dobilo račune za telekomunikacijske usluge o kojima ni sanjali nisu

Komentari 9

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:08 31.12.2014.

Ugovor možeš sklopiti kraj svake bandere i kontejnera za smeće a kad ga trebaš raskinuti traže te papirologije kao da uzimaš kredit na 20 godina, zato se i događaju takve stvari. Ugovori za bilo koji telekom bi se morali raditi samo u POSLOVNICAMA na šalteru, ali s obzirom da telekom-mafija zarađuje teške milijune kojekavim navlukašama ništa od toga.

VL
MI
Milkica
13:26 31.12.2014.

Pa svaka te šuša traži OIB, a to i nije tajni podatak, zar ne? Sad mi moramo paziti da zaštitimo ono bez čega se više ne može živjeti. Prvo su tre tražili JMBG, onda je uveden OIB, ali su svjedeno svi tražili i JMBG i OIB (i to nije bilo dovoljno da ih znaš napamet, trebalo je imati dokument s tim brojem). I sad da mi budem oprezni. Kako? Pa ne dajem ga prodavačici u dućanu, ali za masu stvari je potreban. Genijalan izum.

VL
DD
dr dragon
11:18 31.12.2014.

Pa o pravednosti vam cijelo vrijeme tupi nas predsjednik tu pravdu nam on prodaje vec 5 godina!?

VL
DU
Deleted user
11:10 31.12.2014.

Savjeti građanima su bez veze. Jer svatko vas traži oib (tražio me t-mobile) ili jmbg - odmah je to datum rođenja (tražio me DC), presliku osobne (tražio me Bnet) putem interneta, jer je to 100% siguran način slanja podataka. Takve sam bedaste odgovore na pritužbu dobivala od navedenih, i kako im nisam poslala traženo, ostala sam bez odgovora na stanje/odgovora na prigovor/usluge. Pozdrav HAKOM-u i našim zakonima.

VL
GE
Getgum
15:40 31.12.2014.

Ja sam želio preći na t-com struja,poslali mi ugovor ali sam ga morao potpisat u prisustvo poštara,imao nalog da mi ne smije ostavit ugovor da ga na miru pročitam,rekoh sinko ti to lijepo njima vrati,a t-com će od ove obitelji i dalje dobivat (0) kuna

VL
GR
grm
16:38 05.01.2015.

Pa ja svaciji OIB mogu naci , preko Arkoda i zemljiznih knjiga u vlasnickim listovima. Koja glupost.............ne davati nokome OIB.

VL
PE
pep
11:12 02.01.2015.

Pa u svakom slucaju jedan kriminalac je poznat ( a vjerojatno i jedini) -teleoperater-, i policija treba podnesti kaznenu prijavu prema njemu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.