Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boston

Ugledni kirurg upucan u bolnici, kolege u šoku!

ubojstvo liječnika u bostonu
Foto: Screenshot/Reuters
1/2
22.01.2015.
u 10:11

Policijski istražitelj William Evans novinarima je izjavio da je ubojica prije nego što je zapucao u liječnika, pozvao ga imenom i da vrlo vjerojatno postoji razlog zbog kojeg se ubojstvo dogodilo. Drugi mediji pak navode da je Dr. Davidson bio liječnik ubojičine majke koja je preminula u studenom

Ugledni kardiolog dr. Michael Davidson ubijen je na radnome mjestu u bostonskoj bolnici Shapiro Cardiovascular Center. Na njega je pucao Stephen Pasceri (55). Motiv još nije razjašnjen budući da ubojica nije bio pacijent dr. Davidsona, piše CBC.

Policijski istražitelj William Evans novinarima je izjavio da je ubojica prije nego što je zapucao u liječnika, pozvao ga imenom i da vrlo vjerojatno postoji razlog zbog kojeg se ubojstvo dogodilo. Drugi mediji pak navode da je Dr. Davidson bio liječnik ubojičine majke koja je preminula u studenom.

U trenutku pucnjave, u bolnici je zavladala panika, a ugledni liječnik nije odmah preminuo nego je podlegao ranama nekoliko satikasnije. Ubojica je nakon ranjavanja liječnika, upucao samog sebe.

Dr. Michael Davidson diplomirao je na Yaleu i predavao na Harvard Medical School. Bio je izuzetno cijenjen među kolegama, koji su u šoku.

>> Mladić zadavio svoju djevojku pa je bacio s krova bolnice

Komentara 4

MA
makotako
11:46 22.01.2015.

aha ! znam sada ,ako se izvrsioc ubojstva zove ahmed, onda je to isigurno aslamski terorista.a ako se zove georg to je sigurno neki umnobolnik.to sam vec naucio od medija

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:47 22.01.2015.

. ..Made in-Mikša Branko-Vukovar. ..I=U/R(Vukovarska BOL"NiCA). ..

DU
Deleted user
05:50 23.01.2015.

VL, pa nije vam ovo Bosna. Hrvatski UPUCATI znači gađati topovima da bi konačni pucanj nakon upucavanja pogodio cilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije