Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pun metana

Uginuli kit dugačak više od 24 metra mogao bi eksplodirati

plavetni kit
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
30.04.2014.
u 22:35

Smatraju to stručnjaci u Trout Riveru, mjestu na čijoj je obali od prošlog tjedna nasukana više od 24 metra dugačka uginula životinja.

Uginuli plavetni kit koji je od prošlog tjedna nasukan na obali u Newfoundlandu mogao bi eksplodirati, javlja abcnews.

Smatraju to kanadski stručnjaci u Trout Riveru, mjestu na čijoj je obali od prošlog tjedna nasukana više od 24 metra dugačka uginula životinja. 

Gradska službenica Emily Butler za NTV je kazala da je lešina propada te da je puna metana što bi moglo dovesti do toga da eksplodira. Napomenula je i da ako je gurnu natrag u more da bi eksplozija mogla predstavljati opasnost za brodove koji su u prolazu i dodala da gradić traži pomoć.

Inače, takve eksplozije zabilježene su i ranije.

>> Znatiželjan kit turistkinji odlučio 'dati pet'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije