Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatne školske knjige
Povratak na članak

Udžbenici svima bez cenzusa, vraćat će se školi

Divjak: Djeci trebamo poslati poruku da se udžbenici trebaju čuvati, a ne stalno mijenjati

Komentari 3

RI
rimac444
22:23 30.11.2018.

Previše gluposti od ove ministareke i bandića. Kome će se davati ravljeni udžbenici. Tko će dobiti sačuvane a tko neuredne udžbenike. Zar nije normalno da ljudi koji mogu svojoj djeci kupuju udžbenike, zar nije to dio odgoja, obiteljskih veza i sjećanja.

VL
BF
bf2
21:26 30.11.2018.

Čitava problematika udžbenika se svodi na to da se zaštite interesi izdavačkih kuća koje drže monopol na iste,a to pravo su uspješno "izlobirali" te su nedodirljivi. Dali će (pre skupe) udžbenike plaćati roditelji ili država,njima je svejedno,bitno da lova dolazi. Zbilja ne vidim zašto država ne bi bila vlasnik udžbenika koji bi svima bili dostupni u recimo pdf formatu,čime bi se rasteretio državni proračun,a bome i kućni proračuni obitelji s djecom.

VL
GV
golub Vaso
10:49 01.12.2018.

tko ih ne vrati u dobrom stanju plaća ih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.