Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na Hvaru

Udvaranje nije pošlo po planu: Ukrajinac dva puta završio u moru nakon 'upucavanja' konobarici

Panoramski pogled na Jelsu, gradić i luku na otoku Hvaru
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
12.06.2023.
u 20:22

Prema informacijama splitske policije, u narušavanju javnog reda i mira sudjelovali su 39-godišnji Ukrajinac, 43-godišnjakinja te 37-godišnjak

Ukrajinski se državljanin u nedjelju u Jelsi na otoku Hvaru, nakon cjelodnevnog ispijanja alkohola, počeo udvarati konobarici restorana te ju zadirkivati. Njoj se takvo ponašanje, sudeći prema njezinom potezu, nije svidjelo. Naime, gurnula ga je pa je s obale pao u more. Nakon što se izvukao na rivu, incident još uvijek nije bio završen. 

Ukrajinac je izašao iz mora, skinuo mokru majicu i bacio je prema konobarici. Intervenirao je tada vlasnik restorana pa je Ukrajinac ponovno završio u moru. Prema informacijama splitske policije, u narušavanju javnog reda i mira sudjelovali su 39-godišnji Ukrajinac, 43-godišnjakinja te 37-godišnjak, navodi Slobodna Dalmacija.

VEZANI ČLANCI:

"Protiv 43-godišnjakinje i 37-godišnjaka, oboje hrvatskih državljana, podnijet je optužni prijedlog sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 39-godišnjem državljaninu Ukrajine izdan prekršajni nalog također sukladno tom Zakonu", pojašnjava policija. Naime, Ukrajinac je na mjestu događaja platio dvije trećine izdane kazne.

VIDEO Pogledajte radove Zorana Pripuza na Murteru: Zidovima od dva metra opasava najljepši rt na Jadranu

Ključne riječi

Komentara 10

SE
Serđo23
20:50 12.06.2023.

Trebala mu je reć da ide doma i uzme pušku u ruke ! Jer mi devedesetih nismo zavađali konobarice u Ukrajini !

Avatar Tombstone
Tombstone
21:33 12.06.2023.

Dobro je I prosao

XA
xaron
02:04 13.06.2023.

Konobarica če na sud jer se branila od pijanca ? Nešto je jako pogrešno u našem sudstvu jer svida postoji pojam samoodbrane. Na kraju, konobarica i vlasnik če platiti veču kaznu od nasilnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije