Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT
Povratak na članak

Udruga kreće u borbu za oduzimanje psa od 83-godišnjeg zlostavljača

Policija je protiv 83-godišnjak podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja.

Komentari 3

DM
diana.matos71@gmail.com
22:51 25.01.2020.

Ma tako mi pada bas neka ideja napamet,hey ti stari mozda bis volio izaci na piknik ti matori 83 godisnji stvoru,ma vidis kako sam ti ja dobra ja bih ti ucinila uslugu da te malkice zavezem za tvoj autic,tvojim lancima ,pa bi ti ponudila cak besplatnju voznju,tako da ti se izmasira tvoje matoro tijelo po cesti,sto bi ti sigurno godilo,posto ti to volis.A cuj ako bi ti se slucajno guzica oderala,ma to ti nije nikakav problemcic,ja ti kazem da bi ti poklonila besplatnu restauraciju straznjeg djela guzetine,ma glej iskreno gdje ces naci bolju uslugu od ove moje.

VL
JJ
Jjbraddock
16:12 25.01.2020.

Je li vi znate a i svaki odvjetnik ce vam reci, da je po sluzbenoj duznosti moguce, odnosno da policija uz veterinarsku inspekciju zbog tog cina mora oduzeti psa? Nema sanse da taj idiot dobije psa osim zatvora i kazne. Dakle pod hitno izvijestite udrugu o tome i neka uzme odvjetnika i od policije i veterinarske inspekcije trazi ocitovanje. Inace i protiv inspekcije i policije treba poduzeti kaznenu prijavu zbog necinjenja i ugrozavanja i zlostavljanja zivotinja.

VL
Avatar Anna
Anna
00:11 25.01.2020.

Pod hitno mi oduzeti psa, svaka cast, triba kad se ovako nesto desi napraviti sve da se ne ponovi, a da se nebi ponovilo, tribalo je sve okrenuti i provjeriti ispitati prije nego se njuškice vrate zlostavljacima, tribalo bi i ime te veterinarske staviti da se uvidi koliko ih im je stalo DO TAKVIH SLUCAJEVA, SRAMI TE SEEEE, OCITO VAM VISE odgovaraju tajkuni sa punim takujinima i bez ovakvih dodatnih "problema" srami te se vi i vama slicni i onaj ko vam je da diplomu da radite posa koji ne volite..!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.