Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poplava

Udruga Indigo spašavala pse s poplavljenog terena, uništena i hrana i oprema

Udruga Indigo
Foto: Privatni album
1/6
19.10.2015.
u 19:32

Psi su plivali u vodi, brzom akcijom preseljeni su na na sigurno, Indigu pomogli Dumovec i Noina arka

U samo nekoliko sati teren zagrebačke Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo prošli se tjedan našao pod vodom.

- Možemo roniti, boksevi su poplavljeni, psi plivaju - napisali su na svojoj Facebooki stranici i zatražili pomoć u spašavanju pasa. Nije prošlo dugo, stigli su prijatelji, volonteri, psi su premješteni u hotele, na plaćeni smještaj. Sve što je bilo u spremištima, uništeno je. Ostali su bez 100 kg hrane, bez slame, piljevine, deka, ručnika, plahti, bez svega što je bilo spremljeno u kontejnerima.

- Voda se povukla, ali sve se mora posušiti da možemo vratiti pse. Teren uređujemo, trebaju nam kante s poklopcima za hranu, sredstva za čišćenje i dezinfekciju, jer ostala je hrpa mulja i blata koje valja očistiti – kažu Indigovci. Nedostaje im i rukavica, dasaka, greda, paleta, ali i privremeni domovi za pse.

Udruzi Indigo donacijama su pomogli Gradski azil Dumovec te Udruga za zaštitu životinja Noina arka. Pomoći im možete i uplatom na račun, IBAN HR1123600001102382959, ili pozivom na donacijski telefon 060/980-980, cijena poziva je 6,25 kn. Što im sve treba možete saznati i ako ih nazovete na 091/22-26-683 ili 091/52-41-599.

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okus
20:08 19.10.2015.

Pa dajte kompletne podatke molim. Kam da posaljem pomoc? Kome i koja banka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije