Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neizbježna stvarnost'
Povratak na članak

Udruga Franak: Ovo dokazuje da su svi ugovori o švicarcima ništetni

"Poručujemo Hrvatskoj udruzi banaka, koja djeluje poput pravog kartelskog udruženja, da prestane braniti ono što je obraniti nemoguće"

Komentari 25

DU
Deleted user
13:42 29.08.2018.

Znaci ugovori bi se ponistili i svaka ugovorna strana bi drugoj vratila primljeno?

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:31 29.08.2018.

Udruga Franak: Ovo dokazuje da su svi ugovori o švicarcima pošteni i pravedni i da treba ugovore čak i na zabacenom kontejnerskom balkanu izpostovati i dugove plačati.

VL
DA
dado56
09:30 29.08.2018.

Banke cekaju da im netko drugi rijesi problem koje su same skuhale a sad nikako da nestane ta prica koju bacaju pod tepih... nagoditi se sa ljudima tako tako ih i dalje reketare sa naknadama kreditima i ostalim nametima

VL
DU
Deleted user
08:40 29.08.2018.

Jel to nistetni znaci da nisu stetni???????

VL
ZE
Zeus609
11:46 29.08.2018.

Ugovor sa bankom je ugovor sa vragom... Vrag uvjek dođe po svoje... Zato dragi amerikanci pustite kredite bogatima a ne svaka budala diže kredit... I onda se čude kad ih izrade ugovorima i kamatama... Samo mi hrvati imamo osjećaj da je uredu uzet a ne vratit... Ovrha da ali za sve a ne samo za male... U ovom sustavu vrednovanja i uređenja... Ali kaj kad je El tudor ili mamić veći hrvat od cijele udruge franak... I koliko je takvih... Ak hoćeš bit mali onda si mali... Ak hoćeš bit velik onda si velik... :)

VL
ZE
Zeus609
11:29 29.08.2018.

Ovak... Afera franak je namjerno iskorištena i plasiranja radi stvaranja dobiti banaka... Prvo banke nisu kupili ni jedan franak pa potom plasirale kredite u kunama i vezali ih uz klauzulu franak, jer bi na taj način mogle zaštiti vjerovnika imajući depozit u Franku a vjerovnik tada nebi trebao plaćati tzv propust banke i plačat tečajni razliku od ugovorenoj... Ali banke nisu svojstvo sigurnosti i jamstva u ovom i mnogim drugim slučajevima... Valutne klauzule nisu jamstvo za koje se izdaju u ovom slučaju a sigurno negiraju integritet i suverenitet države, naroda i pojedinca. U ovom slučaju nedvojbeno... U ovom slučaju je fiktivna trgovina... Druga stvar pijuni ili tete sa šalteri su pokušavale i nagovarale ili poticale ljude na klauzulu franak... To je nedvojbeno jer sam i sam bio svjedok toga i pokušao odgovorit svoju majku rekavši joj čuvaj se toga što nameću ili nude... Ali odgovor majke je bio kaj ti znaš pre mlad si zna gospođa cjeli život je bankar i pokušava savjetovat mudro... Nisam više dobar sa mamom kao ni ona sama sa sobom... Uništio je franak... Problem je što su ljudi svojevoljno uz poticaj naravno potpisali jedan fiktivan odnos... A pravo ili zaštitu građani nemogu ostvarit od države, pravnika koji rado prime poticaj za odugovlačenje i naravno banaka koje nisu u službi sigurnosti već su djelatnost i firma sa proizvodom a to je kamata i interes za stjecanje što veće dobiti... Tako da se na taj način uništava i vrijednost rada i sigurnosti jer nema neutralnog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.