Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unosan posao

Udovica zarađuje gotovo 200.000 kuna mjesečno objavljujući fotografije svojih stopala

Gweneth Lee
Foto: Facebook
1/3
05.10.2018.
u 16:48

Gweneth Lee (49) iz San Diega nedavno je punila naslovnice otkrivši kako je spavala s više od 100 oženjenih muškaraca, a sada je otkrila dodatan izvor zarade

Udovica Gweneth Lee (49) iz San Diega u američkoj saveznoj državi Kaliforniji tvrdi kako zaradi 2500 dolara mjesečno, odnosno oko 16.000 kuna objavljujući samo fotografije svojih stopala na Instagramu.

Godišnje tako zaradi i 30.000 dolara zahvaljujući svojim stopalima, a pojedini njezini obožavatelji plaćaju joj 300 dolara na sat kako bi ih mogli masirati i lizati, piše Daily Mail.

– Nisam zapravo ni primijetila da imaju fetiš na stopala dok nisu došle društvene mreže. Uvijek sam stavljala fotografije stopala kraj bazena i te su fotografije imale najviše reakcija. Zbog toga sam napravila novi profil na Instagramu samo za ljude koji vole moja stopala – priznaje ona i dodaje:

– Imam određene muškarce koji mi plaćaju na sat da mi masiraju stopala. Ližu ih i govore mi da se vole igrati s njima.

Ona je ranije ove godine punila naslovnice medija nakon što je priznala da je bila s više od stotinu oženjenih muškaraca i tako im pomogla da spase brak, tvrdi.

Kada je vidjela da ima i obožavatelje svojih stopala, napravila je novi Instagram profil i ondje je slijedi više od 1300 osoba. Kaže kako svakog dana sat vremena posveti svojim stopalima prije nego što ih fotografira. Savjetuje i što činiti da bi vam stopala izgledala kao njezina.

– Važno je piti između dvije do tri litre vode dnevno kako bi koža bila lijepa i hidratizirana. Mažem ih kremom za stopala tri puta dnevno i uvijek nastojim imati čarape kako bi ih zaštitila – kaže.

>> Pogledajte kako se vara kupce na tržnicama

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
17:04 05.10.2018.

pa ovaj svijet je definitivno zaslužio da ga raznese udar meteora, kao i dinosaure prije 65 milijuna godina.

SP
Sveti_pećinski
20:58 05.10.2018.

VL se specijalizirao za promoviranje hurvi, kako domaćih, tako i stranih. Ako niste znali, lizanje stopala za 300 eura odavno je poznata rabota, u stvari najstariji zanat na svijetu.

DU
Deleted user
20:24 05.10.2018.

Jesenti milu bigullicu, zašto sam bio toliko glup te sam nakon završetka rata vratio pušku pa se sad nemam čime ubiti da ne moram čitati te bljuvotine od tzv. vijesti. o lizanju bapskih stopla za 300 dolara na sat. Odurno da ne može biti odurnije. Bljak! Phi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije