Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohotna na nastavi

Učiteljica SMS-om tražila seks od učenika. Prijeti joj 10 godina robije

amanda ludwig
Američka policija
06.02.2013.
u 10:23

Amanda Ludwig (28) svom je 15-godišnjem učeniku poslala SMS u kojem ga je tražila da stupe u spolni odnos

Nastavnica likovnog odgoja iz srednje škole Manual u američkoj saveznoj državi Illinois našla se na optuženičkoj klupi jer je od 15-godišnjeg učenika tražila spolni odnos.

Amanda Ludwig (28) svom je učeniku poslala SMS u kojem je zahtijevala da stupe u spolni odnos. Daily Mail piše da je o njenim namjerama obaviještena i policija koja je prošlog petka upala u školu u gradu Peoria te uhitila pohotnu nastavnicu tijekom košarkaškog meča.

Tada je i pokrenuta istraga o slučaju, a Amanda je u srijedu dovedena na sud gdje je protiv nje pokrenut postupak zbog navođenja maloljetnika na seks. Ako je sud proglasi krivom, mogla bi dobiti i do deset godina zatvora.

>>Nastavnica uhićena zbog seksa sa 17-godišnjim učenikom

Komentara 63

MA
marelica
10:20 07.02.2013.

06.02.2013. u 23:10h BandaZG je napisao/la: Drugačiju bi vi priču pričali da je kojim slučajem učitelj slao poruke učenici (ili učeniku). -------------------------------------- Potpis! Mrzim dvostruka mjerila!

Avatar oris2
oris2
17:53 07.02.2013.

ona je njega trebala pozvati kuchi na dopunsku nastavu...

IV
Ivan1970
21:52 07.02.2013.

Gdje su bile te uciteljice kad sam ja imao 15 godina, sta se desilo u medjuvremenu da ovi danasnji balavci imaju toliko srece da svoje fantazije provedu u djelo! Valjda je SMS kriv za sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije