Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Učitelj automobilom naletio na učenicu i lakše je ozlijedio

ucenici
Maja Šantoši/Pixsell
06.09.2011.
u 16:49

U drugom slučaju vozač kombija, koji je lakše ozlijedio učenika, pobjegao je s mjesta nesreće.

VIROVITICA – U prva da dana nastave na prometnicama Virovitičko-podravske županije lakše su ozlijeđena dva učenika. U prvom slučaju, koji se dogodio u ponedjeljak oko 12.15 sati u selu Noskovačkoj Dubravi, nesreća se dogodila kada je, prema tvrdnjama mještana, na ravnom dijelu ceste jedno kombi-vozilo pretjecalo drugo kombi-vozilo dok se rubnikom pored ceste kretao dvanaestogodišnji učenik koji se vraćao kući iz škole. U jednom trenutku vozač kombija desnim je retrovizorom lakše ozlijedio učenika udarivši ga u desno rame.

 – Gledala sam kako jedan bijeli kombi odlazi velikom brzinom, a drugi, koji je ozlijedio dječaka, usporava. No, onda je dao gas i nestao bijelim u pravcu Čađavice – kaže susjeda koja se u vrijeme nesreće nalazila na cesti i pružila prvu pomoć šokiranom učeniku. Policijskim očevidom utvrđeno je da je u nesreći sudjelovao bijeli Renault, da je na mjestu ostao trag plastike te da je vozač, za kojim se traga, pobjegao s mjesta nesreće.

U nesreći koja se danas dogodila oko 13 sati u mjestu Starogradačkom Marofu lakše je ozlijeđena desetogodišnja djevojčica. Da stvar bude gora, na nju je svojim osobnim automobilom dvjestotinjak metara dalje od škole naletio njezin učitelj M. S. koji je nakon završene nastave učenike pustio kući, a sam krenuo automobilom prema Bjelovaru. Djevojčica se odvojila se od skupine učenika koja se kretala cestom, a kada je pretrčavala cestu, na nju je automobilom naletio učitelj koji joj je pružio prvu pomoć.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:34 07.09.2011.

Moderno je poput Horvatinčića ,pobjeći s mjesta nesreće,jer znamo svi : U HR PRAVNOJ DRŽAVI za ovakve stvari nećemo biti kažnjeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije