Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat na Bliskom istoku

'Ući ćemo u njihove tunele u Gazi, nijedan hamasovac neće se izvući'

23.10.2023.
u 11:15

UN-ove agencije kažu da u Gazi najviše stradavaju djeca, trudnice i starije osobe, a upozoravaju da su u Pojasu Gaze gotovo polovica stanovništva djeca

Komentara 6

MA
majeltomoguce
11:33 23.10.2023.

Jel Vas ovo podsjeća na Talibane i Amerikance? I kako je to završilo u Afganistanu? Još se sjećam kako Ameri bježe vojnim avionima, a gomila lokalaca koji su htjeli postati zapadnjaci trče za tim avionimai pokušavaju se uhvatiti za gume!! Dakle ovo što radi Izrael je nemoguća misija i to nije cilj ove operacije i to je jasno svima! Cilj ovoga je srušiti što više objekata u Gazi kako bi život tamo bio nemoguć. Već vidim Amerikance kako će uskoro početi pritiskati Egipat da otvori granice i primi Plastince - jer tko ode u Egipat više se neće vračati na ruševine! Tipičan primjer protjerivanja milijuna ljudi! Baš zato Egipat i ne želi otvoriti granice.

NI
niko63
11:30 23.10.2023.

Licemjerni svijet, gdje su sada sankcije i osude nego su se je tobožnji demokratski svijet sjatio u Izraela dajući podršku za provođenje genocida nad palestinskim narodom.

Avatar Idler
Idler
11:58 23.10.2023.

A kaj nisu pogibali starci, žene i djeca (i čitave obitelji) prej dva tjedna ? Hamas je znal kaj slijedi al ih ni bilo briga. Ovo je njihva odgovornost jer ne sam kaj su povlekli lava za rep neg se i skrivaju iza tih civila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije