Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Učenici na online satu glazbenog snimili pjesmu i objavili je

Učenici iz Petrinje na online satu glazbenog snimili pjesmu i objavili je
Foto: Screenshot Youtube
31.03.2020.
u 13:47

Objava profesorice naišla je na mnoge pozitivne reakcije.

Učenici četvrtog i sedmih razreda OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja - PŠ Mešćenica pod vodstvom profesorice Marije Alapić ponosno su predstavili online verziju pjesme 'Neka cijeli ovaj svijet' iz mjuzikla 'Jalta, Jalta'. 

„U ova luda vremena, održati bilo kakav nastavni sat je izazov, a kamoli obraditi pjesmu u sklopu sata glazbene kulture. Učenici četvrtog i sedmog razreda učinili su to ovako!“ – napisala je profesorica glazbene kulture Marija Alapić iz OŠ Dragutina Tadijanovića Petrinja – Područne škole Mošćenica na svom YouTube kanalu objavivši video na kojem njeni učenici pjevaju pjesmu „Neka cijeli ovaj svijet“ iz  mjuzikla Jalta, Jalta.

Njena objava naišla je na mnoge pozitivne reakcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije