Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK u osijeku

Učenici izišli iz učionice, a 10 minuta poslije urušio se strop!

urušen strop,Osijek,škola
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
02.06.2014.
u 19:26

Nitko nije ozlijeđen u incidentu koji se dogodio u osnovnoj školi Franjo Krežma u centru grada

U osnovnoj skoli Franjo Krežma u Osijeku oko podneva urušio se strop u jednom od razreda. Kako neslužbeno doznajemo, nitko nije ozlijeđen, a učenici su desetak minuta prije urušavanja napustili učionicu predviđenu za održavanje nastave u 2. razredu.

U školi koja se nalazi u samom centru grada nastava se inače održava samo u jednoj smjeni.

>>Nečuveno! Urušio se strop u školi, a roditelje nisu ni obavijestili
 

Komentara 8

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:38 02.06.2014.

Kako može biti to šok? Škola sagrađena još u vrijeme austrougarske, kada se branio hrvatski jezik, sada kada imamo svoju državu, novac se troši na neke sumnjive kumove, braću, sestre, tetke i tako dalje, vozaju se skupi auti, jahte, kuća toliko da svatko od uže obitelji može živjeti sam, stanova još toliko. Vi novinari ste sukrivci za ovakvu državu iskrivljenih moralnih načela.

CT
cto1965
20:37 02.06.2014.

Sad će valjda poskidat te stropove od trske. Nije prvi puta u OS. "U" čavli koji nose taj strop (trska je ukucana sa njima u drvene letvice koje idu po rebrima stropa, a preko trske nabačena je žbuka) od težine stropa koji je stalno u poskakivanju od hodanja i trčanja po školi popuste i iščupaju se. Za rata su granate padale po školama i od tih udara svi su stropovi poskakivali i čavli se polako izvlačili iz letvica od težine stropa. Ovo sam pojednostavljeno napisao.

DU
Deleted user
20:50 02.06.2014.

Strop se urusio u ucionici a ne u razredu. U skolu moji dragi autori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije