Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Ubojice Cvetka Simića dobro poznaju Zagreb

Vjerojatnije je da je tijelo raskomadano radi diskretnijeg transporta te onemogućavanja identifikacije. Tako ga je mogao prenositi i pojedinac.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:29 12.03.2010.

Ova epizoda \"Sopranos\" se snimala u Zagrebu, zar ne?

VL
ZO
Zombi
07:55 13.03.2010.

dosje x

VL
IS
isabella
14:08 14.03.2010.

Takvih episoda ima samo u najludjim i najcrnjim kriminalinim pricama.Tesko je povjerovati da se takvi \"ljudi\"secu ulicama i gradovima.Da se cijela \"operacija\"odigrala na tlu \"lijepe nase\"takodjer jedna surova istina.Sjetih se nesvjesno price od neduzne djevojke Britt,Australskog porijekla koja je izgubila zivot u Dubrovniku prosle godine (i koja nije imala veze sa kriminalom).Sjetim se nehotice i jednog slucaja kad je mene i mog muza jedan \"dzip panzer, vojnicki i bez tablica\"pokusavao uporno da nas \"zaustavi\" na cesti do Knina.Zelio je silom da \"skrenemo sa puta\"(valjda jer smo imali strane registrancije pa bi pljacka bila zgodna\") i jedva smo umakli tom ludjaku.Pitam se sta radi HR policija,jeli to sto radi bas u redu.Sta radi HR vlada u borbi sa kriminalom,kako zeli HR uci u EU(vecinu novca su vec dobili sto je najvaznije,naravno)Zar da strahujemo i \"umiremo od straha\" kad ulazimo u zemlju koju poznajemo ili samo mislimo da poznajemo.HR vlada ne ulijeva previse nade da ce se po tom pitanju nesto promijeniti iako je \"sigurnost\" najvaznije stvar.A posto HR zivi najvise od turizma,tema \"sigurnost\" bi bila od najhitnijeg slucaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.