Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema nikakvih dokaza

Više osoba na saslušanju. Muškarac koji se sumnjičio za ubojstvo policajaca pušten

Sarajevo pucnjava
Foto: Klix.ba
Autori: Hina, Vecernji list
28.10.2018.
u 12:58

Milinković je bio među većim brojem osoba koje su dovedene na saslušanja, te je potom pušten na slobodu.

Potraga za počiniteljima ubojstva dvojice policajaca u Sarajevu se nastavlja i do nedjelje niti jedna osoba nije službeno osumnjičena za sudjelovanje u ovom zločinu, prenijeli su lokalni mediji. 

Njegoslav Milinković bio je među osobama koje su zbog ubojstva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića saslušavane u prostorijama MUP-a KS nakon čega je pušten na slobodu, neslužbeno je potvrđeno u MUP-u RS za Klix.ba.

"Nije točna informacija da je raspisana tjeralica. Milinković je bio priveden među većim brojem osoba koje smo vodili u Kanton Sarajevo na saslušanje. Apsolutno nema dokaza da je taj čovjek sudjelovao u ubojstvu", kazao je izvor iz MUP-a RS.

Neslužbeno se doznaje, piše Klix.ba da do curenja takvih informacija, pa i do medija, preko MUP-a, dolazi zbog toga što su članovi automafijaških grupa u međusobnom sukobu, tako da privođenja iskorištavaju da jedni drugima podmetnu kazneno djelo.

Više izvora iz MUP-a RS i MUP-a KS kazalo je da nije raspisana tjeralica za Milinkovićem, već da je nakon saslušanja u prostorijama MUP-a KS pušten na slobodu budući da nema nikakvih dokaza da je povezan s ubojstvom policajaca.

Milinković je za agenciju Patria kazao da se javio policiji, da za njim nije raspisana tjeralica kao i da je on na slobodi. Naveo je da se nalazi u Mokrom i negirao je bilo kakvu umiješanost s događajima od petka ujutro u naselju Alipašino Polje.

Podsjetimo, u subotu navečer su lokalni mediji, pozivajući se na neimenovane policijske izvore, javili da su sarajevski policijski istražitelji identificirali glavnog osumnjičenika za ubojstvo dvojice njihovih kolega te da je riječ je Njegoslavu Milinkoviću iz Istočnog Sarajeva koji je ranije privođen zbog sudjelovanja u krađama automobila. 

Kako je u međuvremenu doznao Avaz iz izvora bliskih istrazi, Milinković se već javio policiji u Istočnom Sarajevu i kazao da se navodno nalazi na Zlatiboru, te tvrdi da nema veze sa ubojstvom dvojice sarajevskih policajaca.

Foto: D. S./Klix.ba

Policajci Adis Šehović (43) i Davor Vujinović (46) ubijeni su u petak ujutro u sarajevskom naselju Alipašino polje kada su tijekom redovite ophodnje naišli na osobe koje su pokušavale ukrasti automobil "Golf". Jedan ili više napadača na njih su bez ikakvog upozorenja pucali iz strojnice pri čemu je Šehović ubijen na mjestu a Vujinović je uslijed teških ozljeda umro u bolnici. 

 

Ključne riječi

Komentara 64

ST
Startrack
00:40 28.10.2018.

Ja nisam vido nacije neproduktivne kao oni. U Jugoslaviji svi sjedili po kancelarijama a sad posto nemogu parazitizirat sad kradu. Totije kad ih naviknes na nerad.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:33 28.10.2018.

Kidno čedo u partizane.

DU
Deleted user
02:32 28.10.2018.

Policija ga je uhapsila, sudstvo ga je pustilo. Sada neka policija traži odgovornost sudaca za ovo ubojstvo.Ovim parazitima koji odmah raspiruju međunacionalne sukobe treba zabraniti da koriste internet. Ovdje je jasno tko je odgovoran za to što je ubojica na slobodi, to je korumpirano sudstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije